Städhjälp

Städhjälp är, mycket tack vare RUT-avdraget, en mycket populär kategori. Hos ServiceFinder har vi över ett dussin olika städkategorier och de mest efterfrågade är hemstädning, flyttstädning och fönsterputs. 

Här ser du ett aktuellt urval över de förfrågningar som just nu är aktuella i systemet:

## INVALID RSS URL: http://www.servicefinder.se/forfragning/feed/*/56/*/10 ##

Det finns ingen annan tjänstematchningstjänst som har så många förfrågningar som ServiceFinder. Dessutom har vi väldigt många anslutna företag. Alla företag är kvalitetssäkrade. 

Städtjänster fungerar generellt sett mycket bra hos ServiceFinder. Urvalet är stort, du som kund får många prisförslag snabbt och dessutom har vi många omdömen om de städfirmor som lämnar offerter. 

För dig som kund, som vill ha en bra städtjänst utförd snabbt och tryggt, så är det väldigt lätt att hitta rätt städföretag hos oss. Lämna en förfrågan idag och du har förmodligen flera olika prisförslag inom några timmar.

Inom städ/städhjälp är det också vanligt med företagsförfrågningar, dvs företag som vill ha kontor, lager, restauranger och butiker städade. Dessa förfrågningar är mycket populära och många företag skulle tjäna på att se över gamla städavtal och lämna en förfrågan hos ServiceFinder. Vi hör ofta våra kunder vittna om förbättring både i kvalitet och pris efter en förnyad upphandling.

Välkommen att lämna en städförfrågan, oavsett om du är privatperson eller företagare!

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)