Badrumsrenovering

Ska du renovera ditt badrum? Hos Servicefinder hittar du kvalitetssäkrade och seriösa företag. Snabbt, enkelt och tryggt.

Att renovera badrummet på egen hand är svårt. Låt en skicklig hantverkare göra jobbet åt dig. Badrumsrenovering är en av de mest populära kategorierna hos Servicefinder och varje dag kommer nya förfrågningar in. Här är några av de senaste badrummen som behöver fixas:

När du ska renovera ditt badrum är det mycket att tänka på. Utan korrekta fuktspärrar finns det risk för fuktskador. Dålig tätning är en annan orsak till fuktskador. Ventilationen och monteringen av golvbrunnen är andra viktiga saker som måste bli rätt. Hos Servicefinder kan du vara säker på att badrumsrenoveringen sker på ett tryggt och bra sätt, då alla företag som är knutna till tjänsten är kvalitetssäkrade. Du kan också kolla vilka certifikat företagen har - bra att göra när det gäller behörig våtrum!

Att skicka en förfrågan om badrumsrenovering är gjort på några korta ögonblick. Allt du behöver göra är att beskriva vad du vill ha hjälp med, när du vill att arbetet ska starta och ange dina kontaktuppgifter. Du får svar av upp till fem olika företag i branschen. Och det bästa av allt – det är helt gratis och utan förpliktelser.

När du ska diskutera med hantverkarna inför valet, så gör du det enkelt i vår inbyggda chat. Alla företag presenterar sig skriftligt först hos oss så du får en överblick över vilka som svarat. Redan där ser du deras omdömen och företagspresentationer. Badrum renoveras bäst av seriösa företag med rätt behörigheter - kontrollera inte bara omdömen, utan även certifikat som är relevanta för bad- och våtrum.

Facebook

Välkommen

Här på servicefinder.nu berättar vi lite om vad som händer just nu på Servicefinder och bloggar om tjänsteförmedling. Varmt välkommen!

Servicefinder på Facebook
Servicefinder på LinkedIn

Facebook

Hitta nya kunder

Är du företagare och behöver nya kunder till ditt företag, lämna en intresseanmälan hos Servicefinder och få kontakt med tusentals konsumenter som behöver din hjälp. Vi har jobb inom städning, bygg, hus och hem, bokföring, IT och mycket mer.

Bloggen

Länkar