Offerter Hantverkare

ServiceFinder, snickare och mycket mer!Hos Servicefinder får du offerter från hantverkare. Snabbt, enkelt och tryggt!

Hantverkare är den största kategorin hos Servicefinder, jämte städning. Inte så konstigt med tanke på att det ryms väldigt många olika yrkesgrupper i huvudkategorin. Här är några av de senaste uppdragförfrågningarna efter hantverkare som kommit in:

Servicefinder är i dag Sveriges absolut bästa tjänsteförmedlare, alldeles oavsett hur man räknar. Det här innebär att vi har riktigt många hantverkare som lämnar offerter, men också att vi har precis lagom många jobb för de hantverkare som vill hitta nya kunder. I de större städerna och för de vanligare hantverken som målare, snickare, elektriker osv så har du oftast flera svar inom några timmar. Vad vill du renovera?

Det är också många hantverkare hos Servicefinder som har omdömen efter tidigare utförda arbeten, vilket gör det är lätt för dig som konsument att göra en bedömning av vilka offerter och vilka hantverkare som är bäst.

Lämna en förfrågan och hitta rätt hantverkare redan idag, det är verkligen snabbt, enkelt och tryggt!

Facebook

Välkommen

Här på servicefinder.nu berättar vi lite om vad som händer just nu på Servicefinder och bloggar om tjänsteförmedling. Varmt välkommen!

Servicefinder på Facebook
Servicefinder på LinkedIn

Facebook

Hitta nya kunder

Är du företagare och behöver nya kunder till ditt företag, lämna en intresseanmälan hos Servicefinder och få kontakt med tusentals konsumenter som behöver din hjälp. Vi har jobb inom städning, bygg, hus och hem, bokföring, IT och mycket mer.

Bloggen

Länkar