Snickare

Snickare i hela Sverige

Här ser du några exempel på jobb som lämnats in och utförts av snickare från Servicefinder.

Billiga snickare

Många kommer till Servicefinder för prisets skull, men faktum är att när man frågar kunderna så är kvalitet, tidspassning och flexibilitet mycket viktigare än prislappen. Självklart är det många som drar öronen åt sig om snickaren vill ha över 1000:- / timme, men det är inte helt orimligt om det är väldigt speciella jobb som kräver erfarenhet och skicklighet. 

Snickare för alla projekt

Många förfrågningar som landar under totalentreprenad, fasadrenovering, köks- och badrumsrenovering och så vidare, involverar också snickare. I själva verket är det många snickare som också är elektriker och tvärtom t ex. Som leverantör hos Servicefinder så hittar man rätt ändå - eftersom man kan "bevaka" de kategorier och områden man är intresserad av, och då är det många snickare som utökar sina bevakningar till mer specialiserade områden och lämnar offerter på jobben där också.

Välkommen

Här på servicefinder.nu berättar vi lite om vad som händer just nu på Servicefinder och bloggar om tjänsteförmedling. Varmt välkommen!

Servicefinder på Facebook
Servicefinder på LinkedIn

Facebook

Hitta nya kunder

Är du företagare och behöver nya kunder till ditt företag, lämna en intresseanmälan hos Servicefinder och få kontakt med tusentals konsumenter som behöver din hjälp. Vi har jobb inom städning, bygg, hus och hem, bokföring, IT och mycket mer.

Bloggen

Länkar