Mark och trädgård

Här hittar du proffs inom mark- och trädgårdsarbeten. Snabbt, enkelt och tryggt.

Ska du asfaltera om garageuppfarten, eller kanske sätta upp ett nytt staket? Oavsett vilken typ av hjälp du säker, finner du den hos Servicefinder. 

Dagligen kommer nya förfrågningar in. Här ser du de senaste inom mark- och trädgårdsarbeten:  

För vissa typer av trädgårdsarbeten måste du ta hjälp av ett proffs. Trädfällningar är ett exempel. Att fälla ett träd är väldigt svårt, framförallt på en villatomt där utrymmet ofta är begränsat. Har man inte kunskapen om hur man gör, kan det vara farligt att fälla ett träd.  

Markarbeten av olika är också något som man inte klarar av på egen hand. Ska du till exempel bygga ett nytt hus, krävs det en stabil grund för huset att stå på. En grund som du själv inte kan gjuta. Låt därför ett proffs på markarbeten göra jobbet åt dig. 

Behöver du hjälp med trädgårds- och markarbeten? Hos Servicefinder hittar du snabbt seriösa och erfarna företag. Att skicka en förfrågan är helt gratis, och du får svar av upp till fem olika firmor.

Behöver du hjälp att montera stängsel?

Installation av exempelvis Gunnebostängsel är populärt på sommaren. Tänk på att vara ute i god tid, det är ofta ganska omständiga arbeten med borrning, gjutning osv, så du kan få bättre priser om du kan ge montörerna lite tid att planera.

Några exempel på andra som fått hjälp med stängsel och staket:Facebook

Välkommen

Här på servicefinder.nu berättar vi lite om vad som händer just nu på Servicefinder och bloggar om tjänsteförmedling. Varmt välkommen!

Servicefinder på Facebook
Servicefinder på LinkedIn

Facebook

Hitta nya kunder

Är du företagare och behöver nya kunder till ditt företag, lämna en intresseanmälan hos Servicefinder och få kontakt med tusentals konsumenter som behöver din hjälp. Vi har jobb inom städning, bygg, hus och hem, bokföring, IT och mycket mer.

Bloggen

Länkar