Flytt och transport

Hos Servicefinder hittar du flytthjälp och transport. Snabbt, enkelt och tryggt!

Söker du flytthjälp? Eller behöver du transportera något mellan olika adresser, eller städer? Via Servicefinder kommer du i kontakt med seriösa och erfarna firmor inom flytt- och transportbranschen. 

Inför en flytt är det väldigt mycket att tänka på. Det ska planeras, förberedas och genomföras. För att spara tid, och din rygg, kan du anlita flytthjälp. Du kan då vara säker på att dina möbler och ägodelar flyttas på ett tryggt och säkert sätt. Flytthjälp och transport är en av de populäraste kategorierna hos Servicefinder. Här är några av de senaste jobben:  

Att skicka en förfrågan är jättesmdigt och går fort. Bäst av allt? Det är helt gratis! Du får svar av upp till fem olika kvalitetssäkrade flyttfirmor i branschen. Och kom ihåg att en förfrågan aldrig är bindande. 

Har du ett transportföretag, och vill ansluta dig till Servicefinder? Skicka en intresseanmälan och du kommer då att bli kontaktad av oss. Med hjälp av Servicefinder kan ditt företag växa! 

Facebook

Välkommen

Här på servicefinder.nu berättar vi lite om vad som händer just nu på Servicefinder och bloggar om tjänsteförmedling. Varmt välkommen!

Servicefinder på Facebook
Servicefinder på LinkedIn

Facebook

Hitta nya kunder

Är du företagare och behöver nya kunder till ditt företag, lämna en intresseanmälan hos Servicefinder och få kontakt med tusentals konsumenter som behöver din hjälp. Vi har jobb inom städning, bygg, hus och hem, bokföring, IT och mycket mer.

Bloggen

Länkar